Nógrád Vármegye Önkormányzata

2019.01.31. A munkacsoport fajsúlyának megfelelően nagy létszámban a megyei fiatalok helyzetét és esélyeit, és a hiányokat mérte fel ülésén. Olyan reprezentatív szakmai testületek vettek részt a munkában, mint a Szakképzési Centrum, a Salgótarjáni Tankerület, Foglalkoztatási Főosztály a NMRFK, és az ESZK, Új Nemzedék Központ.

2019. 11.06. Résztvevő szervezetek: Salgótarjáni Szakképzési Centrum, a Salgótarjáni Tankerület, Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, Salgótarjáni Pedagógiai Oktatási Központ Jelen volt az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely képviselete és Salgótarján Megyei Jogú Város képviselet és természetesen a megyei önkormányzat.

A megyei felsőoktatás helyzetét taglalta a munkacsoport, a megyében fiatalok esélyét lehetőségeit vizsgáltuk. Jógyakorlatok, működő ösztönző rendszerek, - melyek a megyébe való visszatérésre serkentik a frissen végzett diplomásokat- bemutatás mellett („Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk”) a megyében indított képzéseket és tervezett koncepciókat tekintettük át. Szoros összhangban a munkaerőpiaci kínálattal, a cégek lehetőségeivel.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test