Nógrád Vármegye Önkormányzata

infoblokk esbaTÁMOP 6.1.5-14-2015-0002 e-GÉSZSÉG”- Innovatív megoldásokkal Nógrád megye munkaképességéért projekt

facebookfakadalymentes

A projektről:

A Nógrádi Fejlesztési Ügynökség egy 7 tagú konzorcium vezetőjeként pályázatot nyújtott be „e-GÉSZSÉG” - Innovatív megoldásokkal Nógrád Megye munkaképességéért címmel a Társadalmi Megújulás Operatív Program Területi emberi erőforrás fejlesztési komplex programok támogatása című, TÁMOP-6.1.5/14 kódszámú pályázati felhívásra.

A pályázó konzorcium célja, hogy innovatív egészségfejlesztési programok megvalósításával és hatékonyságának mérésével a projekt megalapozza az egészséges és egészségtudatos emberi erőforrás jelenlétét a megyében megvalósítandó térségi fejlesztési programok által létrehozott munkahelyeken.

A projekt megvalósításával a szervezet a konzorciumi partnerekkel kialakít egy a megyei viszonyokra szabott egészségfejlesztési tudás- és módszertani bázist. Ennek legfontosabb eredménye lesz, hogy a helyi és speciális egészségfejlesztési igényekre hatékony, együttműködésen alapuló szakmai megoldással tud szolgálni a projekt megvalósítása során és azt követően is.

A projekt hosszú távú célja, hogy a 2015-2020-as időszakra előkészítsen egy széleskörű együttműködésen alapuló komplex megyei egészségfejlesztési humán-erőforrás fejlesztési stratégiát és akciótervet. A célok érdekében szükséges a lakosság lelki és fizikai egészségének fejlesztését célzó új módszerek alkalmazása, az egészséges életmódot támogató pozitív közösségi minták elterjesztése (egészségtudatosság fejlesztése), ezen keresztül a lakosság foglalkoztathatóságának javítása.

 

Kedvezményezett neve: Nógrádi Fejlesztési Ügynökség
Projekt címe: Innovatív megoldásokkal Nógrád megye munkaképességéért
Támogatás összege: 536.905.793 Ft.
Támogatás mértéke: 100%
Tervezett befejezési dátum: 2015. november 30.
Projekt azonosító száma: TÁMOP 6.1.5-14-2015-0002

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test