Nógrád Vármegye Önkormányzata

logougyNógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

Székhelye: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

Tevékenységi köre: Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése területfejlesztési feladatainak szakmai segítése, a kialakított munkamegosztás szerinti feladatok ellátása. Nógrád megye területfejlesztésében érintett szereplők együttműködésének elősegítése, a közös érdekek és feladatok feltárására.

Közreműködés a megye területfejlesztési intézményredszerének kialakításában, annak fejlesztésében, valamint hozzájárulás a területfejlesztéshez kapcsolódó feladatokat ellátó szervezetek munkájának összehangolásához.

A megyei fejlesztési programok, koncepciók készítésével kapcsolatos szakmai, koordinációs munkák ellátása; a programok országos, regionális, megyei és kistérségi kapcsolatainak biztosítása.

Tervezési, programozási, projektmenedzselési, projekt-generálási, képzési tevékenységek végzése, nemzetközi kapcsolatépítés.

Közvetlen vagy közvetett részvétel a fejlesztési projektek kidolgozásában és megvalósításában.

Közreműködés a megye fejlesztését elősegítő hazai és nemzetközi erőforrások felkutatásában, megyébe vonzásában, a befektetések területi hatékonyságának fokozásában.

Közreműködés az Európai Unió területfejlesztési gyakorlatának megismertetésében, elterjesztésében és a hazai gyakorlat ezt figyelembe vevő formálásában.

A megye döntéssel támogatott, hazai forrásokhoz kapcsolódó végrehajtási, ellenőrzési feladatok koordinálása és ellátása.

Az országhatáson túlnyúló területi együttműködések kialakításának elősegítése.

Képviselőjének neve: Körmendy Lilla

Nógrád Megyei Önkormányzat részesedésének mértéke 100%

Telefon: 32/421-400
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test