Nógrád Vármegye Önkormányzata

Az idei évben is 60 zeneileg tehetséges, hátrányos helyzetű, magyarországi és határon túli fiatal kap arra lehetőséget, hogy jazz és klasszikus zenei tanulmányokat folytasson a Snétberger Zenei Tehetség Központ diákjaként.

Olyan fiatalok jelentkezését várják, akik elég tehetségesek ahhoz, hogy zenei karriert válasszanak maguknak életcélként. Nem csak azoknak szól akik hosszabb éve tartó zenei képzésben vettek részt, hanem azoknak is, akik csak kevesebb ideje tanulnak valamilyen hangszeren játszani. Náluk a tehetség az első!

Akik jelentkezését várja a Snétberger Zenei Tehetség Központ: 12-22 éves fiatalok

Képzés ideje:  júniustól intenzív, bentlakásos 12 hetet jelent mindez a Balaton-felvidéki Felsőörsön, kiegészülve a budapesti hétvégi képzési alkalmakkal.

Meghallgatások időpontjai: 2019 februárjában és márciusában az ország több pontján lesznek. A pontos időpontokról és helyszínekről a www.snetbergercenter.org, illetve a www.meghallgatunk.hu oldalon kaphatnak információt.

A képzés teljesen ingyenes minden diák számára, beleértve az utazást és ellátást is.

Jelentkezés és további információk az alábbi linken:

http://www.snetbergercenter.org/hu/Legyel-a-diakunk

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test