Nógrád Vármegye Önkormányzata

amely létrejött 
a Nógrád Megyei Kormányhivatal 
képviseletében eljáró Dr. Szabó Sándor Kormánymegbízott
(továbbiakban : NMK)
a Nógrád Megye Önkormányzata
képviseletében eljáró Skuczi Nándor elnök
(továbbiakban: NMÖ)
valamint 
a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége 
képviseletében eljáró Vass Miklós, elnök
(továbbiakban: NPSZ)

"Célja a törvényesség, az önállóság, valamint egymás kölcsönös elismerése és tiszteletben tartása alapelvének figyelembevételével az állampolgárok biztonságérzetének erősítése és a bűnözés elleni fellépés, a bűnmegelőzés, a család-, gyermek- és ifjúságvédelem, a baleset-megelőzés, a Kormányhivatal tevékenységével összefüggő és a polgárőrség tevékenységébe beleillő feladatok, a Védelmi Bizottság hatósági feladatainak ellátásában közreműködés, az önkormányzatokkal közös bűnmegelőzési tevékenység, az illegális migrációhoz kapcsolódó cselekmények felderítése, illetve a vagyonvédelem hatékonyságának javítása. 
2. A Felek e szándék megvalósítása céljából rögzítik az együttműködés főbb területeit, azokat a súlyponti feladatokat, amelyek biztosítják érdekeik összehangolt érvényesülését.
3. A Felek a bűnözés elleni fellépéssel, a bűnmegelőzéssel, a közbiztonság javításával, a közterületek rendjével, a család-, gyermek-, és ifjúságvédelemmel, a balesetmegelőzéssel, és a vagyonvédelemmel összefüggő közös érdekeiket kifejezve egyetértenek abban, hogy feladataik ellátása során a megállapodásban foglalt szempontokat figyelembe véve működnek együtt."

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test