Nógrád Vármegye Önkormányzata

Nagyszabású szabadtéri regionális rendezvény „Helyi értékek” című kiállítására (2017. május 18. Hollókő, Fő tér) Sok szeretettel meghívjuk a Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Iroda, a Belügyminisztérium Szociális Szövetkezeti Koordinációs Osztály, Nógrád Megye Önkormányzata és Hollókő Község Önkormányzata által megrendezésre kerülő szociális szövetkezetek szabadtéri Kiállítására, amely az „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II.” KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosító számú kiemelt projekt keretében kerül megrendezésre.
A Kiállítás keretében az Észak-Magyarországi régió szociális szövetkezetei mutatkoznak be. A kiállítók a megvalósított közfoglalkoztatási programok eredményeit mutatják be, lehetőséget biztosítanak a településük megismerésére, az általuk készített termékek és a helyi ételek kóstolására, azok megvásárlására.  Kiállító lesz – többek között – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is, mely szervezet munkatársai szívesen válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. Egyéb program: civil szervezetek kiállítói, műsor, a témában helyi szakember előadása, fórum stb. A Kiállítás Időpontja: 2017. május 18. 13:00 -16:30 Kiállítás helyszíne: Hollókő, Fő tér

A rendezvényre a belépés díjtalan.
 

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test